Boncasztalon Az Eltemetett (Laid To Rest)

2009-12-06 20:45:56 - Szerző : Agos

Boncasztalon  Az Eltemetett (Laid To Rest)

A filmtörténet során jónéhány álarc mögé bújó sorozatgyilkost szabadítottak a nyakunkra. Van most olyan gyanúm, megérkezett az illusztris társaság újabb követõje. Örömmel jelenthetem be, elkészült a Terminátor filmek soron következõ felvonása. A futószalagon és válogatás nélkül vérengzõ figura krómkoponyával a képén hozza a frászt a közelébe kerülõkre. Nem rossz teljesítmény tõle, csak egy kis baj van. Néhány sörrel az agyamban, már kerülget a röhögés, hisz a maszk szakasztott úgy néz ki, mint egy szájsebészeti beavatkozáson átesett T-800-asé.

blog.teltlanyok.com


Másképp szemlélve a dolgokat, mintha pofán vágták volna, ezért az ezerfogas vicsor, de mindannyian tudjuk, egy halálosztó gépezetnél nem porcelán fogazat a módi. Evilági követõje pedig fiatal, harmincas-negyvenes évei közepén járó tökkopasz pacák, vitorla fülekkel, a hasonlóság ugye a fizimiskában és a prédák számában rejlik. A vér természetesen hordószám fröcsög, és az sem meglepõ, ha azt feltételezzük, fiatal lányok gigája is elmetszésre kerül. A gyilkos hatalmas filézõ késekkel mancsában nyesegeti rövidebbre áldozatai magasságát. A film készítõi pedig különösen ügyeltek a nyiszákolási folyamat megmutatásának részletességére.

blog.teltlanyok.com


Egyébbel nagyon nem vacakoltak. A történet élbõl nem létezik. A szereplõktõl már magam is vigyorogtam. Nem örömömben, kínomban. Minden sablon és klisé május elsejei felvonulást tart. A gyilkost mindig, mindenhová odaeszi a fene. Az összes ajtó zárva, a rendõrség valahogy elérhetetlen. A szereplõk békésen haláloznak, de szinte állandóan akadnak jelenlévõk, akik szétpofázzák az agyukat. Jajjajajj, fussunk, mert mi is sorra kerülünk! Meg sipákolás. Néha arcon lövik a koponyást, kábé két méterrõl. A golyó természetesen lepattan, fémrõl így is szokott. Mé nem lövik tökön az illetõt? Akkor töketlen lenne?

blog.teltlanyok.com


Amúgy slasher horrorhoz van szerencsénk, vagy mifene. Közös jellemzõjük a belezd a kuncsaftot pajtás teljesítményre nevezetû össznépi elkapálás. A halottak fõleg fiatal nõk legyenek, mivel arra gerjednek a vén kéjencek. Sikoltozzanak, futkossanak, mielõtt Szent Péterhez betérnek, de piciny pucérság is emeli a nézettséget. A gyilkos van, fenemód. Álarc és fapofa, meg egyebek. Hogy miért lettek olyanok, amilyenek? Hát igen, a zaklatott gyermekkor. Az iskolában elvették tõle a vajas szendót, vagy anyuci kiröhögte, mert töpörtyû a fütyije. Erre bepipul, és kész.

blog.teltlanyok.com


Most azonban semmi hasonló. Helyszínként valami piszlicsáré kis falu és az éjszaka. Egy középfokon fiatalnak ítéltetett csaj leszögelt koporsóban ébred, pedig nem is vámpír. Emlékei szabadságon, mert jól kupánb*szták, kilátástalan egy állapot. A ravatalozóterem bezárva, a telefonon nagyjából száz méter tyúkbél, mégis elszakítja. Tíz perc után rájön, hogy a vonal süket. Mi lenne, ha szõke volna? Majd jõ a keményfejû vigyori, vállán egy kamera. Az a hobbija, felveszi a mészárlásokat. Nah. Valaki bélyegeket gyûjt, ezé má nem ítéljük el szegényt. Szóval, egy a lényeg, ragadjon a bélyeg. A gyilkos vadászik mindenkire, aki elé kerül, mert ölni akar. Akik elé kerülnek, menekülnek, mert a gyilkos ölni akar. Maga a tökély. Aki nincsen veled, az ellened van. Aki nincsen magánál, az magán kívül van. Nekem sikerült. Kitértem a hitembõl. Dögöljön meg a lovam, ha értem mirõl van itt szó. A befejezés teljesen elb*szott, a gyilkos kifene, mifene, jótékony homályban. A csajról kiderül, k*rva, a f*szi a kuncsaftja volt. Ennyi és nem több. Ebbõl lesz a cserebogár. Koporsók és szétcincált halottak tömegével, még sincs félsz, bár egy horrornak nem tenne rosszat az ijedelem. Inkább egyfajta mosoly az uralkodó, a nézd már milyen balfék ez a film kategóriájából.

Összegzés: Áááá… Inkább hagyjuk.

3/10

blog.teltlanyok.com



BEMUTATÓ ITT:

http://www.youtube.com/watch?v=T6rtXAqfSa0


_________________________________

A bloghoz 7 komment érkezett:

Timi79

2009-12-06 22:30:45
Az lehet..(.)
__________________________________

Agos

2009-12-06 22:26:08
jajjj
__________________________________

Timi79

2009-12-06 22:16:24
Igen...Vil
__________________________________

Agos

2009-12-06 22:06:18
Vil
__________________________________

Timi79

2009-12-06 21:56:00
Az ok
__________________________________

Agos

2009-12-06 21:53:44
Timi79 hogy
__________________________________

Timi79

2009-12-06 21:29:41
F
__________________________________