Egy "oldalt Fekvõ" Levelezés Margójára

2016-01-29 15:12:13 - Szerző : pesszima

Elõször is egy levelezést illesztenék be, teljesen nevek nélkül. Van egy jelenség a netes társkeresés világában, mégpedig ez a jelenség, az igénytelenség, nemtörõdömség.

Pasi:

„szia! Van kedved megismerkedni velem?”

Én:

„Általában nem ismerkedem olyanokkal, akiknek oldalt fekvõ képe van és szerintem ezt a hagyományt még megõrzöm pár évig. „

Pasi:

„Oldalfekvõ képpel már nem ember az ember.... Köszi, hogy megkimélsz magadtól. Tartsd meg jó szokásaidat! A legjobbakat... „

Én:

„Valóban nem, ha valaki annyira igénytelen, hogy a képét nem tudja egyetlen apró mozdulattal megforgatni, az élet egyéb területén, mit lehetne tõle várni? A nagy semmit. „

Komolyan mennyibe fájna megforgatni egy fényképet? Ha a géprõl tölti fel valaki, akkor simán a gépnézegetõ programmal meg lehet forgatni, a nyilak segítségével. Aztán feltölteni és a telefonokon is van lehetõség szerkesztésre, modernebb telefonoknál még ezerféle csicsa-micsát és "fotosopos" technikát lehetne kirpóbálni, de én nem várok ilyesmit nem várok el olyan képességeket egy másik embertõl, amihez egyetemi docensnek kéne lennie.

Csupán annyit várok el, hogy ha feltölti a képét a telefonról vagy a géprõl egy társkeresõ oldalra és látja, hogy oldalt fekszik. Akkor ahelyett, hogy elkezd lányokat mindenféle semmitmondó levelekkel bombázni, inkább törölje le és forgassa el a már felsorolt készülékeken és töltse fel újra, úgy, hogy ne kelljen oldalt fordítanom a fejem, ha meg akarom nézni kivel állok szemben.

Olyan udvariatlanságnak, igénytelenségnek, nemtörõdömségnek, otrombaságnak tartom ezt a nem túl ritka jelenséget, hogy azt elmondani nem tudom. Az oldalt képfeltöltõsök 90%-a férfi.
Vajon miért?

Hiába akad ki rajta valaki, hogy ez csak egy apróság, ez rohadtul nem apróság, ebbõl lehet következtetni arra, hogy az illetõ az élet más területein miféle módon rendezi a dolgait. Kábé sehogyan sem, igénytelenül. Borzasztóan buta is lehet ez a típus.


_________________________________

A bloghoz 2 komment érkezett:

Katica1

2017-03-17 08:35:13
Az
__________________________________

Pesszima

2016-02-28 14:55:44
K
__________________________________