Kokusz Blogbejegyzései

Blogok:35

<-- Elözö bejegyzések
<<              >>


Elsõ Randis Elvárások Meg Némi Kalandozás, és Bölcselkedés

Kokusz - Elsõ Randis Elvárások Meg Némi Kalandozás, és Bölcselkedés
2012-03-11 21:17:46
Pár elsõ randis tapasztalatomat osztanám meg veletek. Volt: -aki el se jött, -aki meglátott oda jött, közölte nem én vagyok elment,- akivel jót dumáltam és közösen rá jöttünk nem egymást keressük, - akinek én nem jöttem be, -aki nekem nem jött be és még sorolhatnám. Mindegyik randin van egy elvárás a másikkal szemben. Ki mivel érkezik. Kapcsolatot akar, csak ismerkedik, véresen komolyan gondolja és már az elsõn örök hûséget fogadna, csak sexelne, sexelne de nem csak az elsõn,:)Szóval elég változatos a repertoár.
Érdekes hogy az elsõ randin mindenki a szép arcát mutatja.Természetesen hisz megakarjuk nyerni azt aki velünk szemben leült. De az élet nem errõl szól. Jön a felismerés hogy úr isten megismertem. Talán beleszerettem.De mibe? Kibe? Vagy ha nem így történt, akkor miért nem?
Mi nem tetszik benne?
Szerintem egyetlen randiból nem lehet leszûrni, hogy milyen az ember. Ki kell ismerned a másikat ahhoz, hogy kapcsolatról tudjál beszélni. Ez az ami kihalt az emberekbõl. Hogy megakarom ismerni a másikat. Kíváncsi vagyok a hibáira is, arra hogy milyen az egész lénye. Nem csak egy kis részletet belõle. Nem csak azt ami jó belõle. A szeretet így alakul ki. Ha a másiknak a hibáit is szereted, akkor szereted igazán.
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(0)

___________________________________________________


Ön Magunk Szeretete!

Kokusz - Ön Magunk Szeretete!
2012-03-06 21:06:21

Müller Péter 11. jó tanácsa,vagy tanítása,
"Ha magadat nem szereted, senkit sem szerethetsz."

Ezen kicsit elgondolkodtam.Arra jutottam, hogy teljesen igaza van. Hogy várhatom el bárkitõl, azt hogy szeressen vagy pozitívan közeledjen hozzám, ha én saját magammal nem vagyok kibékülve? Ha azt sugárzod ki, hogy nem szeretem magam, kövér vagyok, csúnya vagyok, nem tetszik az orrom formája, esetleg a hajammal van baj, vagy úr isten hogy járok , milyen a menésem, viselkednem kell mindig......stb. Akkor aki rád néz ezeket a rezgéseket fogja érezni.De ezek igazán negatívak. Így negatív élményként éli meg a másik a veled való találkozást. Ezáltal neki is ilyen gondolatai lesznek. Annak ellenére hogy egy jót beszélgettek.Valami mégsem lesz kerek!

Szóval ki kell békülni mindenkinek saját magával elsõsorban.Aztán jöhetnek a körülötte lévõ emberek.Legyen bármilyen kapcsolatról szó.
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(0)

___________________________________________________


Híradó és Egyébb ....

Kokusz - Híradó és Egyébb ....
2012-02-26 18:28:54
Komolyan kiakasztó és lehangoló mostanában híradót nézni!De egyáltalán már TV-t se érdemes. Lehet ki kéne dobnom, hogy ne húzzam fel magam.
Mindig csak, megölte, leszúrta, összeütközött, meghalt, életét vesztette, baleset érte, segítsenek, nincs pénz, mibõl éljek, segítsenek (ja ez már volt), közben vegyen ezt-azt, költsön erre, vegyen fel hitelt itt, fektessen be ebbe, írjon smst, támogassa, vegyen be ilyen vagy olyan gyógyszert, stb. Szóval minig ez megy és ez már kicsit gáz!!
Butítják a népet ezzel a sok hülyeséggel közben meg az igazságot elhallgatják.
Most egy kicsit mérges vagyok!!!!
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(0)

___________________________________________________


Gondolat A Társkeresésrõl

Kokusz - Gondolat A Társkeresésrõl
2012-02-19 17:56:11
Vannak barátaim akinek beszoktam számolni az itteni randikról, ismeretségekrõl, barátokról. Sokan kérdezik tõlem -"Nem lehet, hogy rossz helyen keresgélsz?"-
Gondolkoztam ezen a kérdésen. De lehetséges. Mármint akkor ha megtudjuk válaszolni azt a kérdést hogy mi az a jó hely. Illetve, hogy hol van olyan jó hely, azaz pontosabban, hol van az a bizonyos jó hely? Buszon, metrón, villamoson, diszkóban, utcán esetleg a sarki közértben? Szóval hol kereshet a magam fajta kapcsolat reményében párt magának?
Igazából ez a kérdés!
Ebben a világban ahol a bizalmatlanság, a becstelenség, a tapossunk mindenkin keresztül hogy nekem jó legyen, elv mûködik.Hol keressen az ember kapcsolatot?
Ha a neten keresed veszélyben vagy, mert sok a kamu reg, sokan vannak akik csak sexelnének stb.
A való világban meg a külsõségek mindent legyõznek. Esélyed sincs arra, hogy megmutasd több vagy mint ami elsõre látszik.
De mint mindig, a remény hal meg utoljára és nem adom fel.
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(3)

___________________________________________________


Ferbruár 14 Avagy Egy újjabb Nyál Nap

Kokusz - Ferbruár 14 Avagy Egy újjabb Nyál Nap
2012-02-14 21:27:09
Szóval Amerikát majmolva kb 10-15 éve mi is megünnepeljük a Valentin napot. Azaz a Bálint napot mert hát ugye ez a rendes neve!:)
Szóval ha szerelmes az ember lánya, akkor miért csak ezen az egy napon hajlandó kinyilvánítani a férfiének, hogy óóó mennyiredenagyon imádlak téged, te egyetlen hím a világban, akit annyira szeretek hogy még hozzád is mennék....blablabla.
Szóval ettõl szoktam hányni!!
Ha valakivel együtt van az ember és szereti azt mindig szereti. Szerintem nem csak 1 napon.Annak mindig tud meglepetést okozni, vagy kis ajándékkal kedveskedni egy átlagos napon is. Egy hétköznapot is ünnepé lehet varázsolni csupán a szeretettel.Szerintem!!

Jó persze itt jön, hogy akkor ha ennyire okos vagyok, miért vagyok egyedül?Erre rá jöttem. Túl sok szeretett van bennem amit egyszerre zúdítok a pasikra, ettõl le blokkol mindenki és elmenekül. De ezt vállalom. Én vagyok a hibás!! De én nem csak egy nap szeretek az évben!!!
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(0)

___________________________________________________


Nyisd Ki A Szemed!!!!!

Kokusz - Nyisd Ki A Szemed!!!!!
2012-01-26 18:34:14
Hihetetlen ez az egész mai kapcsolatteremtés mizéria!Ha normális vagy az a baj.Ha nem az a baj. Ha hosszabb kapcsolatot akarsz egy jó dugásnál az a baj. Ha csak a szexuális vágyát akarod ki elégíteni, az a baj. Ha a sajátoddal is törõdnél, az a baj! Szóval jól meg írta a Belga! Mindenki panaszkodik hogy így vagy úgy, ezért vagy azért nem jó.Mi lenne ha egyszer nem panaszkodnánk hanem örülnénk annak amink van!Pl: hogy reggel felébredünk, van élet bennünk, szerethetünk, dolgozhatunk, ehetünk,ihatunk,szabadon járhatunk, kirándulhatunk,vannak körülöttünk emberek aki fontosak és akiknek mi is fontosak vagyunk.Ezek csak pár dolgok az életbõl aminek igen csak örülhetünk és igen csak boldoggá tesz minket!!!
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(0)

___________________________________________________


Hangulat Változás

Kokusz - Hangulat Változás
2012-01-23 21:31:32
Mostanában sokszor változik naponta többször.
Hol, boldog vagyok, sokat nevetek, viccelõdöm.
Hol meg, ne szóljon hozzám senki.
De van olyan is, hogy meg tudnék verni valakit.
Szóval most kissé össze van zavarodva a hangulat mérõm.
De igyekszem megjavítani.
:):):)

[Olvasd Tovább]
Kommentek:(0)

___________________________________________________


Csak Egy Nap .....

Kokusz - Csak Egy Nap .....
2012-01-19 20:32:37
Ma is mint mindig dolgoztam. Mikor haza értem, rám tört a fejfájás. Ilyenkor mindig le kell feküdnöm és olyan bújós leszek tõle!! Most is nagyon nagyon bújós a hangulatom. Majd jól átölelem a párnám és alszom egyet.
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(0)

___________________________________________________


Novella A Szeretetrõl...

Kokusz - Novella A Szeretetrõl...
2012-01-09 12:06:51
Elgondolkodtató kis képzeletbeli telefonos beszélgetés. Nem az én fejembõl, de nagyon tetszik!! Gondoltam megosztom veletek. Remélem, hogy aki olvassa az megkedveli eme nemes gondolatot.

Ügyfélszolgálat:

Igen, miben segíthetek?

Felhasználó:

Hát, hosszas megfontolás után úgy döntöttem, installálni fogom a Szeretetet. Végig vezetne kérem a folyamaton?

Ügyfélszolgálat:

Rendben, szívesen segítek.

Készen áll az indulásra?

Felhasználó:

Hát, nem vagyok egy mûszaki zseni, de azt hiszem készen állok.
Mit kell elõször tennem?

Ügyfélszolgálat:

Elsõ lépésként nyissa meg a Szívét. Megtalálta a Szívét?

Felhasználó:

Igen, de egy csomó más program is fut jelenleg. Lehet telepíteni a Szeretetet, miközben ezek futnak?

Ügyfélszolgálat:

Milyen más programok futnak?

Felhasználó:

Lássuk csak, van Múltbéli Megbántódás, Alacsony Önértékelés, Harag és Neheztelés. Ezek futnak éppen.

Viszont a Haragot és a Neheztelést teljesen ki kell kapcsolnia. Ezek a programok megakadályozzák a Szeretet megfelelõ installálását. Ki tudja kapcsolni
ezeket?

Ügyfélszolgálat:

Nem gond, a Szeretet fokozatosan törölni fogja a Múltbéli Megbántódást a jelenleg mûködõ rendszerébõl. A hosszú távú memóriában esetleg megmaradhat,
de már nem fog megzavarni más programokat. Végül a Szeretet felül fogja írni az Alacsony Önértékelést a saját moduljával, amit
Egészséges Önértékelésnek hívnak.

Felhasználó:

Nem tudom, hogyan kell kikapcsolni õket.

Meg tudja mondani?

Ügyfélszolgálat:

Örömmel. Menjen a startmenübe és indítsa el a Megbocsátást! Ezt addig kell ismételnie, amíg a Harag és a Neheztelés teljesen ki nem törlõdnek.

Felhasználó:

Rendben, kész! A Szeretet automatikusan elkezdte telepíteni magát.

Ez normális?

Ügyfélszolgálat:

Igen, de ne feledje, önnek csak az alap program van meg. El kell kezdenie kapcsolódni más Szívekhez, hogy hozzáférjen a frissítésekhez.

Felhasználó:

Hoppá! Máris kaptam egy hibaüzenetet. Azt mondja: "Hiba – A program nem fut külsõ egységeken." Most mit tegyek?

Ügyfélszolgálat:

Ne aggódjon. Ez azt jelenti, hogy a Szeretet program Belsõ Szíveken való futásra lett tervezve, de az ön Szívén még nem futott. Kevésbé technikai
nyelven ez csak annyit jelent, hogy önnek elõször saját magát kell Szeretnie, mielõtt másokat Szerethetne.

Felhasználó:

Tehát most mit tegyek?

Ügyfélszolgálat:

Gördítse le az Önelfogadás menüt; majd kattintson az alábbi fájlokra: Megbocsátok Magamnak 2.0, Felfedezem az Értékeimet 1.5, Tudomásul Veszem a
Korlátaimat 3.0.

Felhasználó:

Rendben, kész.

Ügyfélszolgálat:

Most másolja õket az "Én Szívem" könyvtárba. A rendszer felül fog írni minden zavaró programot és kijavítja a hibás programozást. Ezen kívül törölnie
kell a Terjengõs Önkritikát az összes könyvtárból és kiürítenie a Kukát, hogy biztosan eltávolítsa teljesen, és soha ne jöhessen újra elõ.

Felhasználó:

Megcsináltam. Hé! A Szívem új fájlokkal telik meg. Mosoly jelent meg a képernyõmön és a Béke meg az Elégedettség bemásolja magát minden felé a Szívembe.
Valamint az egész rendszerem melegedni kezdett. Ez normális?

Ügyfélszolgálat:

Sok esetben. Másoknak eltart egy ideig, de végül minden helyreáll a megfelelõ idõben. A rendszer melegedése normális, és javítja a Szív mûködését,
ne aggódjon. Egyébként jó érzés nem?

Felhasználó:

De, csak szokatlan.

Ügyfélszolgálat:

Szóval, a Szeretet telepítve és rendesen fut. Még egy dolog mielõtt letennénk. A Szeretet Ingyenes Program. Figyeljen rá, hogy továbbítsa azt és
a különféle változatait mindenkinek, akivel kapcsolatba kerül. Õk is megosztják majd másokkal és visszajuttatnak viszonzásul önhöz is új és izgalmas
változatokat.

[Olvasd Tovább]
Kommentek:(0)

___________________________________________________


A Teljesítmény Túra

Kokusz - A Teljesítmény Túra
2011-11-19 15:44:17
A fiúk teljesítmény túrára készülnek!Ma tartottak egy edzést!Mentem velük mert már rég voltam túrázni!
Nagyszerû volt a mai napom, mert 20 km-ert gyalogoltam 4 óra alatt!
Egész jól bírtam!
Nagyon jól esett!
Többször kéne ezt megismételni!
Mogyoródi hévmegállóból Isaszegig!!Nem volt könnyû de megérte és nem bántam meg!!!:D:D:D
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(0)

___________________________________________________


GRRRRR Mérges Lettem

Kokusz - GRRRRR Mérges Lettem
2011-11-12 12:15:05
10 napi folyamatos munka után. Azt hittem hogy majd ma pihenhetek.
AHA
Korán reggel kalapálnak, ütvefúróznak vagy mi! Szóval lõttek a mai pihenésnek!!
Kicsit nyûgös lettem ettõl!!!
:(:(
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(1)

___________________________________________________


Gondolatok A Barátságról

Kokusz - Gondolatok A Barátságról
2011-11-07 20:39:01
Egyszer azt mondta nekem valaki!- A barátság sex nélküli szerelem!- Ez cseng mostanában a fülemben.
Valóban errõl lenne szó? Mondjuk a férfi-nõ közötti barátságban sokan nem hisznek! Én igen!DE ez most elgondolkodtatott!!!
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(0)

___________________________________________________


Szabadság Hurrá!

Kokusz - Szabadság Hurrá!
2011-10-28 14:32:49
Na ez sem úgy sült el ahogy szerettem volna.
Tervem:Pihenek,nem foglalkozom semmivel.
Aha Sikerült!! Kb 5 napból 4-en bent voltam a munkahelyemen.Ma is van feladatom.Hurrá
Erre is csak én vagyok képes!!

Kókusz
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(0)

___________________________________________________


Szabadsáááág!!!

Kokusz - Szabadsáááág!!!
2011-10-23 19:52:23
Yupiiii!
Végre szabin leszek egy teljes hétig!
Foglalkozhatok végre magammal.Házimunka is lesz de most Én leszek az elsõ!!Ritkán van ilyen alkalom, de azt hiszem most kihasználom!!!:D
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(0)

___________________________________________________


Nem Nagyon értem

Kokusz - Nem Nagyon értem
2011-10-17 22:55:25
Ha valaki nagyon szeret valakit és mindenképpen vele akar lenni!
Akkor miért nincs vele?
Miért kell, egy másikkal össze költözni?Akit nem szeret?
Ezt magyarázza meg nekem valaki!
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(8)

___________________________________________________


Letargiába Estem...

Kokusz - Letargiába Estem...
2011-10-17 22:50:11
.... Mert nincsenek túl jó napjaim mostanság.
Nem tudom, hogy jól csinálom e!
Nem tudom, hogy érdemes e!
Nem tudom, hogy van e értelme!
Annak amit csinálok.Néha elgondolkozom ezeken.
De mindig ott van az az 5 betû. MIÉRT? Amire nagyon ritkán kapsz választ!
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(0)

___________________________________________________


Változás !!!

Kokusz - Változás !!!
2011-10-11 23:15:29
Már egy ideje próbálok ezen az úton menni!
Sokat is változtam!!Ki szerint jó, ki szerint rossz irányba.Én úgy érzem, hogy most kezdem megtalálni a középutat.
Sokat sportolok és táncolok mostanában.Ez mind a fizikai mind a szellemi erõnlétemet tartja fent illetve javítja.
Még kell egy kis idõ hozzá, hogy ténylegesen be épüljön az életembe.
Csak egy bajom van!!
Hogy a tánchoz nem találok partnert.
Mintha a pasiknak, ha azt mondod-"Gyere velem táncolni tanulni!"- valami hihetetlen erejû fekete lyuk szippantaná be õket és el tûnnek az éterben!De még a barátok is.
Ezt nem értem.
Lehet velem van a baj??
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(0)

___________________________________________________


Tánciskolák éjszakája!!

Kokusz - Tánciskolák éjszakája!!
2011-09-08 12:51:18
Most lesz pénteken.
Már alig várom hogy fél éjszaka óránként más és más zenei stílusra riszálhassak.:D
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(0)

___________________________________________________


Salsa Lázas Lettem

Kokusz - Salsa Lázas Lettem
2011-08-02 23:28:33
Már egy ideje járok salsázni. Nagyon tetszik, bár nem tudok pörögni, meg forogni olyan gyorsan és úgy ahogy a profik teszik, de megpróbálom.
Élvezem nagyon!Csak utána mindig fáj a lábam: Mert hát ugye szinte végig féltalpon kell táncolni. És ettõl a vádlim és a lábam kiakad. De megéri.Mert cuki a tanár és én imádom. Jót tesz ez mindenképpen nekem.
:):):):)

Kókusz

[Olvasd Tovább]
Kommentek:(0)

___________________________________________________


Az Elsõ Bejegyzésem

Kokusz - Az Elsõ Bejegyzésem
2011-08-01 20:47:57
Bár ilyet még nem csináltam. Ezért gondoltam, hogy itt az ideje. Szóval, úgy döntöttem, hogy blogot (vagy mit) fogok írni. Lehet, hogy néha nem lesz túl érdekes, vagy tanulságos, sõt lehet unalmas is lesz néha. De mind, mind, én leszek.
Csak is õszintén, ahogy az életben. :)

Kókusz

[Olvasd Tovább]
Kommentek:(0)

___________________________________________________

<-- Elözö bejegyzések