Blackangel Blogbejegyzései

Blogok:4



ÉN és Az Anyaság 2

Blackangel - ÉN és Az Anyaság 2
2015-12-19 10:12:43
Szép reggelt ,ma is ugyan ugy indúl mint minden reggelem. Pelust csere duplán,kakaó csinálás ,mese bekapcs 6 kor vezényszóra. Aztán amig esznek a törpék 5 perc alatt meg kv zás egy szál cigi,én elgondolkodni mit is kell ma csinálni. Persze nem mintha anyira sok lehetõség lenne :D Tegnap apuci céges bulin volt,23 kor irta lassan indulok. Hát 4 re ért haza. Levetkõztettem betakartam,mert a nem iszom bol taj részegség lett. Reggel keltettem egy algopirinnel és egy pohár vízzel. És mondtam neki feküdjön vissza amig hat,én meg gyorsan egy levest összedobok. Csak ebben az a vicc,ha én ki akarok kicsit mozdulni 2 -3 havonta,egésznap áll a bál,mire este elindulnék már gyomoridegem van,oránként messengeren faggat,és 1 kor nekem már itthon a helyem reggel 6 kor meg kelnem kell a kicsikhez. Nem értem én ezt. :( Soha nem is fogom. Azt mondta 30 évesen anyaként én ne járjak bulizni mert hogy az milyen már. Nekem nem jár egy kis off? Kiszakadás a monotonságbol?
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(2)

___________________________________________________


ÉN és Az Anyaság

Blackangel - ÉN és Az Anyaság
2015-12-16 00:02:12
Olyan hirtelen csöppentem bele az anyaság minden napjaiba,hogy szinte fel se tûnik hogy közben elfelejtek nõ lenni. Reggel felcoffolom a hajam,nekj esek a takarításnak közben a gyerekeket ellátom. Persze nem esik nehezemre de a robotgép üzemmód elég fáraszto dolog ha egy olyan párod van aki nem segít szinte semiben. Mindig is anya akartam lenni,es jo anya vagyok. Volt egy rossz képem ami miatt megfogadtam hogy én nem leszek ilyen anya,a saját anyám és ehez tartom magam. De sajnos ugy néz ki a történelem ismétli önmagát és én is mint anyám is a gyerekek miatt tûr,nyel és várakozó álláspomtot vesz fel. De vajon nekem is 10 év utan jön meg a merszem lépni?... Hol van az a határ amikor már nem tudom azt nézni hogy a gyerekeknek kell az apjuk?... A magánynál csak a társas magány a rosszabb. Irigylem azokat akiknek boldog párkapcsolatuk van...
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(1)

___________________________________________________


A Pasik Az Ok?

Blackangel - A Pasik Az Ok?
2013-02-26 23:03:01
A nõk hûtlenségének oka ti vagytok. Ritkábban a tévelyegni vágyó nõ maga. De sokkal inkább ti. Mert megszerezni az asszonyt van tudásotok. Megtartani nincs. Ahhoz már kevés az ész, a lélek, a tehetség. Meg az akarat. Az hiányzik leginkább. Mert azt hiszitek balga módon, ha már Isten megteremtette a nõt, és mellétek helyezte háztartásbelinek, ott is marad örökké. Ne higgyétek, nem marad. Mert azt gondoljátok, ha odacsaptok az asztalra - pénzt, öklöt, lehetõséget -, akkor a nõ párás szemmel néz fel rátok, s hálálkodik, míg csak él. Ne gondoljátok, nem néz. És nem hálálkodik. Mert biztosak vagytok mindabban, amit tesztek, ettõl önelégültté lesztek, megcsaltok, de csalatkozni nem bírtok. A vége ennek nem kérdéses. Impulzusvadászat kezdõdik, ráadásul intenzíven. Mert a nõk rosszul tûrik az elhanyagolást. Rohadt kevés nekik a pénz, a jó- vagy a rosszmód, amiben élnek, a biztos családi háttér, a fõzés, takarítás és mosás lehetõsége, nem várják remegve az áttévézett estéket vagy a korán kelést a nyafogó gyerekkel. Végzik, teszik, csinálják, mert kell. Más nincs. Ezzel ellentétben minden porcikájuk vágyik a lélekre, a testre, a szellemre. A szép szóra, a sikító szexre, a bor mellett átbeszélt éjszakára. Érthetõ végül is tán. Nincs más hátra, férfiak: adjátok meg a nõknek, amire vágynak. Mert különben nézhettek ki a fejetekbõl bambán, mikor rájöttök, hogy bár az asszony otthon mosolyogva vacsorával titeket vár, a lopott óráiban már rég más ágyára és vágyára jár. Rendületlen szeretettel.
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(7)

___________________________________________________


A Szépség és A Szörnyeteg...

Blackangel - A Szépség és A Szörnyeteg...
2013-02-23 21:55:55
A mai világban fel lehet tenni a kérdést ja egy pasi választhatna két nõ között az egyik bombázó,anyagi helyzete nagyon jó,el van szálva magát.l,bár buta mint a segg,vagy a kicsit csúnyácska,inteligens, tisztaszívbõl tud szeretni,szegényesen él.... Által.ba mindig a bombázó nyer ebben a verenyben. De miért? Mi.rt a kinézetet részes.tik elõnybe? Csak egy gondolat amin elfilózgattam :)
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(5)

___________________________________________________