Figyelmesferfi Blogbejegyzései

Blogok:3



Nap Csaja Verseny.

Figyelmesferfi - Nap Csaja Verseny.
2013-03-17 22:26:31
Néha megnézegetem a nap csaja verseny párosait. Van, hogy szavazok is. De gyakran nem tudok dönteni. Vagy mindkét lány szimpatikus, vagy egyik sem. Van, hogy tetszik az egyik lány, de képként a másikat találom sokkal jobbnak. Ki a jó csaj? Aki dögösebben néz ki? Vagy akinek megnyerõbb a kisugárzása? És mindig bennem van a kérdés, hogy vajon mit érez akire nem, vagy alig szavaznak. Nem rossz neki? Nem rombolja az önbizalmát?
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(1)

___________________________________________________


Magányos Mozi

Figyelmesferfi - Magányos Mozi
2013-03-17 20:51:52
Moziban voltam a minap. Úgy alakult, hogy egyedül ültem be a filmre. Rég éreztem annyira magányosnak magam, mint ott a film elõtt, a nézõtéren ülve. Mindenki párban, vagy társaságban volt. Csak én ültem egymagamban. Mellettem egy üres székkel. Vágytam volna, hogy valaki legyen ott. Valaki aki velem van, és akinek foghatom a kezét...
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(0)

___________________________________________________


Szerettem Régen Ezt Az Oldalt.

Figyelmesferfi - Szerettem Régen Ezt Az Oldalt.
2012-07-12 18:55:02
Anno, pár évvel ezelõtt itt kezdtem a társkeresõs pályafutásomat. Akkor még csak ízlelgettem a dolgot. Talán az újdonság varázsa is hozzájárulhatott ahhoz, hogy nagyon élveztem. De nagyrész az itt jelen lévõ embereknek volt köszönhetõ. Sok jó beszélgetésem zajlott itt, vagy itt megismert emberekkel. Akkor még nem kerestem társat. De mégis ráleltem valakire, aki a mai napig fontos nekem, bár nem lett a társam. Késõbb is sok érdekes, értékes emberrel akadtam itt össze. Aztán jött egy év, vagy talán több kihagyás. Amikor visszatértem, már nem találtam itt a helyem. Hiányoztak a jó beszélgetések. Akkor épp kerestem volna társat. De nem leltem itt rá. Csalódottan tûntem el innen. Most újból itt vagyok, bízva abban, hogy a régi dolgokból visszatér valami, és ismét értelmes, jó fej embereket ismerhetek meg, és tartalmas beszélgetéseket folytathatok. Ha ez meglesz, már elégedett leszek.
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(1)

___________________________________________________