Meridian Blogbejegyzései

Blogok:13



Randevú Kérés Csak Azért, Hogy Legyen

Meridian - Randevú Kérés Csak Azért, Hogy Legyen
2016-02-06 11:46:17
Randevút kértek tõlem,de az az érzésem, hogy csak azért, hogy legyen.Az elmúlt héten levelezgettem egy férfiemberrel. Miután írásban már jó sokat beszélgettünk, megkérdé a drága ember, hogy most már épp ideje a találkozásnak,nem? Mivel egyet értettem vele,megbeszéltük a mostani hétvégét. Letisztáztuk, hogy a meló utáni hétköznapok,téli idõjárás, esõ,hideg, miért is nem túl kedvezõ az ideális randinak, és azzal el is búcsúztunk egymástól,múlt hét vasárnap. Utolsó üzenetként leíródott,hogy másnap este csevegünk még egy csöppnyit. Nos, a férfiember annyira égett attól a vágytól, hogy találkozzon velem, hogy azóta rám sem hederített. Mivel én nem akaszkodtam rá,kíváncsiságból megkukkantotta az adatlapomat, hogy élek-e még. Neeem,levelet azt nem küldött. :) Ezért gondolom én, hogy randevút kért,azért, hogy legyen. :)
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(3)

___________________________________________________


Higgyétek El...

Meridian - Higgyétek El...
2015-10-19 22:14:30
Higgyétek el, hogy semmi sem fontosabb annál, hogy legyen idõd szeretni a szeretteidet. Tele van a fészbúk, olyan posztokkal, hogy semmi sem fontosabb, hogy szeresd, és ki is mutasd a szeretetedet azoknak,akik a legközelebb állnak a szívedhez.Megosztod a képet, pár soros okosságot, elgondolkodsz rajta, vagy nem, hümmögsz rajta. Egészen addig, amíg csontig hatoló fájdalommal egy napon arra ébredsz, hogy felhívnak telefonon, sírva. Most élesztették újra a nõvéredet, elõször egy laikus, majd egy képzett mentõsgárda, az unokaöcséd szeme láttára. Útban vannak a kórházba. Rohansz haza, hogy közöld mindezt a 76 éves Édesanyáddal, aki 20 évvel ezelõtt a férjét, és nyolc évvel ezelõtt a fiát vesztette el. Rágjátok a körmötöket együtt, és imádkoztok. Életben maradt a szívinfarktust túlélte,de nagy volt az agyi oxigénhiány. Két nap múlva azt mondják, nagyon vékony cérna tartja Õt életben. Legyünk vele,amennyit tudunk. Reggeltõl estig a kórházban vagy, az unokaöcséiddel,unokahúgaiddal,sógoroddal. Imádkozol. Istenem, tégy csodát! Azt mondják agyhalott,kicsi az agyi aktivitása, vagyis gyakorlatilag nincs. Két hétig minden nap ott vagy a közelében,abban a tudatban, hogy agyhalott. Imádkozol. Áthelyezik egy másik kórházba,ne vigye már a sok pénzt,meg ne nekik rontsa a statisztikát. És csodát látsz!! Az agyhalott testvéred,megismer, bólogatva, vagy éppen fejrázva kommunikál, teljesen tiszta a szeme, tudata. Egyszerûen túlszedálták a másik kórházban.
Higgyétek el, SEMMI SEM FONTOSABB ANNÁL, HOGY KIMUTASD A SZERETETEDET.
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(4)

___________________________________________________


Amikor.....

Meridian - Amikor.....
2015-10-01 20:37:59
Amikor szíven üt a felismerés, hogy éveken(!) át, az orrodnál fogva vezetett egy állítólagos barát.
Tudod a legmélyebb titkát is, amit csak te tudsz, állítólag. Tudsz róla egy csomó mindent, ahogy Õ is tud rólad mindent. Órák hosszat beszélgetsz vele, feltölt pozitív energiával.
Aztán, egyszercsak, teljesen véletlenül rábukkansz, egy teljesen más környezetben. Percekig nézed, hogy valóban jól látsz-e. Biztosan csak valami tévedés lesz. Ez nem Õ, az nem lehet. Hisz ismered, a barátod. Mindent tudsz róla.......
Csak az igazi nevét nem.
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(0)

___________________________________________________


Biztos....

Meridian - Biztos....
2015-09-20 15:10:33
Biztos az én értékrendemmel van nagy baj, de azért kissé furcsállom,amikor egy 56 éves nem túlzottan sármõr,átlagos pasi, 35-41 év közötti hölgyet keres párkapcsolatra.
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(1)

___________________________________________________


Most Lett Tele....

Meridian - Most Lett Tele....
2015-09-07 19:24:42
Most lett tele a facipõm a sok hazug, csaló gerinctelen, amõbaszerû véglénnyel.Nem hallgatok arra a bizonyos nõi, nyolcadik érzékemre,ami azt súgja: túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Ez a pasi hazudik,mint a vízfolyás. Némelyek mesterkurzust végeztek kiváló eredménnyel, a "Hogyan hazudjunk szépet a nõnek?" címû tanfolyamon.
Mitõl érzik úgy ezek a szemétládák, hogy bakanccsal kell átgázolni a nõk lelkén? Miért, és mitõl van merszük ehhez?
Hiányolom azt a rohadt AK-47-est....
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(1)

___________________________________________________


Társkeresõs Tapasztalataim III.

Meridian - Társkeresõs Tapasztalataim III.
2015-08-29 10:51:49
Fogalmam sincs, hogy nõtársaim, miként vélekednek arról, hogy elsõ cset beszélgetéskor, vagy képaláírásként, "kedves"-nek, "drágá"-nak titulálják õket? Speciel engem a hideg ráz tõle, és kicsit pikírten szoktam visszaírni, hogy: "honnan tudod, hogy kedves vagyok?" Hisz még nem váltottunk két szót sem, legtöbbször el sem olvassák az adatlapomat. Aztán jön a válasz, ami szerintük lehengerlõen hat rám, és ettõl menten el is alélok a gyönyörûségtõl:" a képed alapján úgy érzem"
Érzed te a jó büdös fenéket.....
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(4)

___________________________________________________


Társkeresõs Tapasztalataim II.

Meridian - Társkeresõs Tapasztalataim II.
2015-08-09 10:42:05
Friss mai eset: Pasek csevegõre hív. Köszönés és kérdés egy mondatban íródik le (de legalább köszön!) Szia, szereted a szexet?
Mégis milyen választ vár? Azt, hogy nem bakker,dehogy szeretem? Kezdjem el magyarázni, hogy nem,nem a szexet szeretem,hanem a szeretkezést,ami minõségileg mást jelent? Az ilyennek ugyan leírhatom többször is,hogy társat szeretnék, és nem az élvezeteket hajszolni,úgysem értené a mondanivalómat.Az adatlapomon világosan le van írva, milyen célból vagyok a társkeresõn, de az olvasás nem erõssége egyeseknek. Igaz a helyes írás sem. Lehet nevezni álszentnek, prûdnek, vagy kinek vérmérséklete szerint.
Úgyhogy inkább kinyomtam...,mostanában minden chatre hívás tárgya a "laza kapcsolat",ami lefordítva, dugást jelent.
Egyre jobban elhatalmasodik bennem az az érzés, hogy Szodoma és Gomora esete megismétlõdik....,de legalábbis megérettünk rá.
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(3)

___________________________________________________


Társkeresõs Tapasztalataim.I.rész

Meridian - Társkeresõs Tapasztalataim.I.rész
2015-07-26 11:05:26
Igyekszem csokorba szedni pár éves tapasztalataimat,nem csak errõl az oldalról. Azért itt írom meg, mert ezen az oldalon nem a trollkodás az elsõdleges, és az, hogyan szóljunk be a másiknak minél ütõsebbet,mert blogot mer írni.
Ismerkedési próbálkozások pasik részérõl( azért pasik,mert a férfi az más kategória ettõl!):
1; 47 éves, és tapasztalatlan az ismerkedésben, és a sexben (így sex, nem értem miért nem lehet magyarul leírni?). Tõlem várja a megoldást, hogy bevezessem az élet rejtelmeibe.Lezárt albumában pornóképek, amit elmondása szerint egy ismerõse tanácsára tett fel, és csodálkozott, hogy azokat miért nem akarom megnézni.(biztosan prûd vagyok).
2; 49 éves, és hirtelen rájön, hogy gyermeket szeretne. Keresési célpont: 28-31 éves kor. Végül is gyermek szülésre tökéletes életkor, és ki ne szeretné a zsenge pipihúst? Fõleg egy közel ötven éves pasinak. Viszont ha valóban, gyermeket szeretne, arra azért gondolnia kéne, hogy az õ spermái sem lesznek fiatalabbak, és a genetika kõkeményen bele tud rúgni az ember álmaiba.
3; Adatlapomat el sem olvasván, csak a keresõben megjelent kép alapján csevegõre hív. Jó esetben bemutatkozik, rossz esetben még azt sem. Elsõ mondat: Milyen kapcsolatot keresek? Válaszomat olvasván, vagy nem olvasván, megkérdi: nem szeretném-e mégis,megnézni azt a pompás fotót,ami a hímvesszejérõl készült? Nemleges válaszom után, köszönés nélkül kilép a beszélgetésbõl. Nos, ez a viselkedés az, amit én kõbunkónak neveznék. Mostanság már nem háborít fel annyira, mint mondjuk négy évvel ezelõtt.
4; Csevegõre hív, udvariasan bemutatkozik, udvarol(!) egy hangyafasznyit,majd rátér a lényegre: van-e Skype-m, és felvenném-e õt, hogy ott folytathassuk a társalkodást. Írom neki, hogy igen,van, de a kamerám pocsék állapotban van, a mikrofonom sem mûködik,úgyhogy csetelni ezen az oldalon is tudunk.( nem hazudtam,valóban szar a kamera képminõsége, és a gép újratelepítése alkalmával, az unokaöcsém elfelejtette a mikrofont élesíteni, nem ismeri fel a gép a mikrofonomat.) Mondanom sem kell, ez a férfiember is nyomban lemondott ismerkedési szándékáról, és KÖSZÖNÉS NÉLKÜL távozott a beszélgetésbõl.
5; A képem alapján én egy nagyon aranyos,kedves és megértõ vagyok, és tanácsot szeretne kérni.
Ezután jön az a rész, ami ép ész számára feldolgozhatatlan, és hirtelen azt hittem a munkahelyemen vagyok, és rá van írva a homlokomra a foglalkozásom.
A negyvenöt éves férfiember elmeséli nekem, hogy egy éve lett vége párkapcsolatának ( megjegyzem, már több éve fent van az oldalon), és azóta nem talál magának egy "normális" nõt. Kezdetben nagyon bájosan elcseverészünk, semmi gyanús történés,elszólás nem történik. Egyszercsak kiböki: õ bizony, mióta nincs csaja, az édesanyjával hál. Hirtelen, köpni-nyelni nem tudtam,és azon járt az agyam, hogy hogyan is tereljem a pasit olyan irányba, hogy tán szakemberhez kéne fordulnia elmebajnokság ügyben. Azt azért megkérdeztem, hogy szerinte, mennyire egészséges ez a dolog? Tisztában van vele, hogy ez nem jó,de hááát amíg nincs csaja,addig megfelel(!). :o. Hányingerem visszagyûrvén, sürgõs elfoglaltságomra hivatkozván, elköszöntem tõle.

Hirtelen felindulásból ennyi jut most eszembe, de amint újból elkap a grafomániám, folyt.köv.
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(7)

___________________________________________________


Rohan Az Idõ

Meridian - Rohan Az Idõ
2015-07-14 23:19:20
Rohan az idõ,mire észbe kapok már nem negyven,hanem negyvenöt is elmúltam.Négy év,csak úgy "huss" elszáguldott az életembõl. Túl vagyok a fõiskolai éveken, lediplomáztam. 126 induló létszámból 35-en tettünk sikeres államvizsgát. Igaz, nyelvvizsga mentességet élveztem,és ez volt az egyetlen elõnye annak, hogy "megkorosodtam". Sokat tanultam. No,nem a tananyagból és a szakmámból! Neeeem. Emberismeretbõl....., vagy az emberszerû lényekbõl.Gyakorlatilag az az összes pozitívum, hogy megismerhettem a csoporttársaimat, nagyon jó embereket. A "másik oldal" a tanerõi...., nos ott aztán lehet szemezgetni! Azért,mert megteheti simán alázzák a felnõtt, családos,dolgozó embereket. Õk tanítanak etikára,empátiára...,hát néha nem sok hiányzott ahhoz, hogy otthagyjak csapot-papot. Szerencsére(?), nem tehettem meg. Fõleg a tanulmányi szerzõdés miatt,ami köt a céghez, és anyagiakban igencsak padlóra vágott volna, ha a devizahitelem mellett,azt is ki kellett volna fizetni. Mostanra jutottam el oda, hogy pakolom a mérleg serpenyõjébe a megérte,nem érte meg dolgokat.
Jelenleg mai nappal kezdõdött "kényszerszabadságon" vagyok.Hetek óta szédülök, aminek eredményeképpen tegnap sikerült is életemben elõször elájulnom. Nem volt valami túl jó élmény. Arra a következtetésre jutottam, hogy kimerültem. Ennyi volt,eddig bírtam.Jövõ hét keddig ki kell magam pihenni.Mostanra a blog címéhez semmi köze nincs a tartalomnak,maximum annyi, hogy elmúltam....,izééé negyvenöt éves. Pártalan, továbbra is. Mert az idõ csak úgy száguldozik felettünk.
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(1)

___________________________________________________


Elszakadt A Cérnám

Meridian - Elszakadt A Cérnám
2014-05-02 13:15:36
Végtelenül türelmes,nyugodt tudok lenni,de most elszakadt a cérnám.Ma(és még csak egy óra körül mozog az óra mutatója),már a harmadik pasi(direkt nem férfi),keres meg azzal,hogy szoktam-e önkielégíteni magam,és ha igen,hogyan? Na,persze az elsõ mondat az,hogy milyen sexy vagyok.Barom mód,udvariasan,válaszolok,hogy ugyan már,ez az ismerkedés menete,szerinte? Fújják csak a magukét,ügyet sem vetve,mit írok.
Türelmes vagyok.....,de valaki küldjön már fénypostán egy UZI-t!
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(6)

___________________________________________________


Mit Keresek én Még Itt?

Meridian - Mit Keresek én Még Itt?
2014-04-28 21:26:55
Elég sokat foglalkoztat mostanában ez a kérdés:mit keresek én még itt? Körülbelül 2 évnyi "aktívkodás" után,lassan harmadik éve,csak feljárok az oldalra,benézek,aztán kilépek.Akkoriban nagyon jó kis csapat jött össze a chaten,jókat beszélgettünk,nevettünk,viccelõdtünk.Mostanában,ha benézek a közös chatbe,csak a belépettek névsorát látom,beszélgetés semmi.
Mit keresek még itt? Tudom,miért regisztráltam ide.Szerelmetes társat találni.Lassan utópia az egész.A velem egykorú beregisztrált férfinemû emberkék,vagy nõsek,barátnõsek...,vagy a náluk 20 évvel fiatalabb lányoknak csapják a szelet.Jó esetben.Rossz esetben gusztustalan levelekkel bombázzák õket,ahogy némelyik blogban,"Szégyentopic"-ban olvasom.
Félreértés ne essék:NEM "savanyú a szõlõ a vén csajnak". Valami miatt szeretek ide járni,ragaszkodom hozzá.Nagyszerû embereket ismertem meg itt,és ezt ennek az oldalnak köszönhetem :)
Csak...,az eredeti cél egyre távolabb kerül a megvalósulástól.
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(6)

___________________________________________________


Köszönet A Támogatásotokért.....

Meridian - Köszönet A Támogatásotokért.....
2009-09-10 18:52:19
Életem egyik legnehezebb napján voltam túl tegnap délután.3 évi különélés után elváltam.Nem írom le a körülményeket,és hogy mi,s hogyan történt.Szívemhez közel esõ barátaim ismerik kis kálváriámat,ezért nem ismétlem magam.Azért ragadtattam ismételten blogírásra magam,mert Nekik szeretnék köszönetet rebegni a lelki támogatásért,azért hogy drukkoltatok nekem.Lehet,van akinek ezek elcsépelt kis frázisoknak tûnnek,de én éreztem a törõdést és azt,hogy gondoltak rám.Rengeteget számított nekem,hogy tanáccsal,lelkesítéssel,szeretettel láttatok el.Nem tudok mást írni,csak azt:KÖSZÖNÖM NEKTEK BARÁTAIM!
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(0)

___________________________________________________


Köszönet A Barátságotokért....

Meridian - Köszönet A Barátságotokért....
2009-06-04 17:49:10
Eddig soha sem írtam blogot.Most azért ragadtam meg az alkalmat,mert ezt a fórumot találtam a legalkalmasabbnak arra,hogy elmondjam a ducilapon megismert barátaimnak,hogy nagyon köszönöm Nekik,hogy megtisztelnek a barátságukkal.Remélem elolvassák mindannyian.Köszönet a lap kitalálóinak,készítõinek,hogy egy ilyen formátumú lapot összehoztak,mert ha Õk nincsenek,jó pár baráttal szegényebb lennék.Köszönöm Nektek!!
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(7)

___________________________________________________