Pancsa Blogbejegyzései

Blogok:5



Életem Legmeghatóbb és Egyben Szomorú Pillanatai

Pancsa - Életem Legmeghatóbb és Egyben Szomorú Pillanatai
2012-09-24 11:00:43
Az igazi férfiakról szóló blog eszembe juttatta,azt ami kb 1-1.5 hónapja mondott a fiam.Mint már régebben kifejtettem,gyermekem apja nem volt minta apa vagy férj.Bármennyit is veszekedtünk igyekeztem abból a fiamat kihagyni, megkímélni tõle,de sajnos 1 iszákos,goromba ember nem tud csendben vitatkozni. A címben említett pillanatok pedig azok voltak amikor a 15 éves fiam megjegyezte hogy a férjem Tomi,milyen papucs,mert hogy nem szoktunk veszekedni.Ekkor döbbentem rá,hogy neki már természetesnek tûnt az állandó veszekedés,kiabálás.Elmagyaráztam neki hogy nem az a jó családi élet ami akkor volt,hanem amiben most él,és hogy nem mindenben értünk mi sem egyet,de megbeszéljük a dolgokat.Erre közölte hogy õ nagyon szereti a Tomit(férjemet),de ezt sosem fogja neki mondani,mert hát mégiscsak pasik mind a ketten.:)A másik mikor a tv-ben mondták hogy vigyázzon mindenki az utakon,erre azt mondta hogy rá van aki vigyázzon,mert van apja és anyja is.Megkérdeztem hogy mégis kire gondolt.a válasza az volt hogy a Tomira mert neki õ az igazi apja.Ebben az a megható és szomorú hogy a férjemet mind-õsze 11 hónapja ismeri és 8 hónapja élünk együtt. Számomra a férjem testesíti meg az igazi férfit.Nem csak velem elõzékeny és udvarias,de a fiam is mindig számíthat rá.Mellette mindig nõnek érezhetem magam.Kívánom minden nõtársamnak,hogy ilyen férfit találjon párjának!MERT VANNAK MÉG IGAZI FÉRFIAK!

[Olvasd Tovább]
Kommentek:(2)

___________________________________________________


Elmúlt Szerelem

Pancsa - Elmúlt Szerelem
2011-10-31 14:12:57
Ti mit tennétek ha 1.5 hónap után a kedvesetek 180 fokos fordulatot venne?Ha amikor szóltok azt kapjátok hogy te mindig csak piszkálsz?Ha azt kapnátok az arcotokba hogy azért nem tud feloldodni és teljesiteni,mert a lakás másik végében,másik szóbában alvó gyereketek fusztrálja?Amikor azt érzed hogy mindig mindenben neked kell dönteni,mert a párod nem férfiként viselkedik,hanem hisztis nõként.Próbáltam megbeszélni,de sikertelenül. Ezért elengedtem,hogy mással boldogabb lehesen.Én közben találkoztam valakivel aki barátként közeledet,meghalgatott.Nem sürgetett,pedig mindketten éreztük hogy vágyunk a másikra.Elementális erõvel berobbant az életembe,és felforgatott minden.Mégis hálás vagyok mindkét férfinak. Az 1.-nek azért mert tudom hogy mindent megtett,amit lehetett.Krisz nagyon kedvellek mint embert,nagyon jó ember vagy.De az érzéseinek nem parancsolhat az ember.Ha kicsit is szeretsz,akkor megbocsájtod azt hogy elragadtak tõled az érzelmek. A 2.-nak azért mert 17 éve éreztem hasonlót,mint a kamaszok,olyanok vagyunk.Folyamatosan ölelgetjük egymást,állandóan csak csókoloznánk.Mégis képes domináns lenni,végre nõnek érzem magam a kapcsolatomban.
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(6)

___________________________________________________


Az Elmúlt 6 Hónap Termése

Pancsa - Az Elmúlt 6 Hónap Termése
2011-09-02 10:59:06
Több hímnemû egyeddel is volt "szerencsém"találkozni az oldalról.Elmesélem nektek röviden. 1. 37 éves,17 éve nõs,2 lány boldog apukája.Kölcsönös vonzalom volt,de nem bírtam megemészteni,hogy minden éjjel más alszik vele.Ezért rövid idõ után elköszöntem tõle. 2. 39 éves "mama pici fiacskája"Külön él az édesanyjától,de minden szabad percét vele tölti.Olyan szoros ez a kötelék,hogy anyuka mellé építkezik.A 2. randi után nõsülni akart.A 3.talit pedig úgy képzelte hogy míg õ füvet nyír a mama kertjében,én segítek fõzni és mosogatni a konyhában.Ja és nadrágtartót hord. 3. 33 éves állítólag válófélben lévõ.1x találkoztunk,majd még pár napig kommunikáltunk.Utána szó nélkül törölte magát az oldalról,és telefonon se volt elérhetõ. 4. 33 éves "kis-mackó".Folyton az exérõl mesélt de közben a jövõt tervezgette(velem képzelte).De sajnos a jelenre nem koncentrált,nem volt figyelmes.3 tali után megköszöntem a közremûködését. 5. 27 éves röviden "elmebeteg".Amíg kettesben voltunk kedves,segítõkész,de végig éreztem hogy nem stimmel valami vele.Társaságba nem vihetõ,mert,antiszociális bunkó. 6. 35 éves,a jelenlegi és remélhetõleg utolsó párom.Õ végre az aki úgy viselkedik ahogy szerintem minden férfinak kéne a nõkkel.Még nagyon friss ez a kapcsolat,de végre bízom a szebb jövõben.
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(8)

___________________________________________________


Nagy Igazság2

Pancsa - Nagy Igazság2
2011-08-02 11:58:36
Egyszer egy indiai hercegnõ kapott az édesapjától egy gyûrût.Felkeresett vele egy indiai bölcset,és arra kérte hogy véssen a gyûrûbe 1 bölcsességet.De olyat mely a szomorú napokon megvigasztalja,a nehéz helyzetekben bátorítja,a boldog idõszakban,pedig óvatosságra inti.A bölcs pár nap múlva visszaadta a gyûrût.Egyetlen szó volt belevésve: ELMÚLIK
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(0)

___________________________________________________


Anyák Napján A Fiamról!

Pancsa - Anyák Napján A Fiamról!
2011-05-01 21:56:33
Ma volt anyák napja,reggel a fiam felkelt és elment a virágüzletbe hogy virágot vegyen a nagymamájának.Abból a pénzbõl vásárolt amit húsvétkor összelocsolt.Anyukám fátyolos hangon hívott fel,úgy meghatódott.Este buliban voltunk a legjobb barátnõmmel és a fiammal,hazafele egyszer csak felköszöntötte a gyerekem a barátnõmet anyák napja alkalmából.A barinõmnek nincs gyereke ezért nem értette hogy miért,de kiderült hogy azért mert nagyon szereti õt mintha a pótanyukája lenne.Nagyon büszke vagyok a fiamra.Életem legjobb dolga hogy õ megszületett.
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(3)

___________________________________________________