Element Blogbejegyzései

Blogok:3



2010es év

Element - 2010es év
2010-12-19 22:22:28
Felemás volt ez az év,de így visszanézve,a második része jól alakult :) Ma voltunk 4 hónaposak és anno egy augusztusi hosszú hétvége után csak titkon reménykedtem abban,ami most van :) De eljutottunk ide és remélem,a folytatás is hasonlóan szép lesz :) Készülök a közös karácsonyra,ami nagyon fura lesz..Már nem is tudom idejét,mikor kellett ajándékot,meglepit keresnem,de nagyon jó érzés :) Örülök,h végre újra vannak terveim és ezek között vannak közösek is :) És a megvalósítás sem várat már magára sokat reményeim szerint :) De elõbb jöjjön a jövõ hét és a karácsony,már nagyon várom :) Boldog karácsonyt mindenkinek :)
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(1)

___________________________________________________


Balaton..

Element - Balaton..
2009-09-20 11:57:47
... Ilyenkor olyan más,de sztem sokkal szebb,mint a nyári szezonban.. Csak a vitorlások a vízen,kevés ember a parton és a településeken.. Süt a nap és így szép.. Lehetne írni sok minden más országról is,de ez itthon van és a miénk.. Van egy sajátos hangulata.. Imádom :)
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(0)

___________________________________________________


Matrózélet...

Element - Matrózélet...
2009-09-10 05:54:44
A fiú elszegõdött a tengerre,legalulról kezdte. Magával ragadta a végtelen víz és arra gondolt,egyszer saját hajót szeretne. Az évek alatt tapasztalatot szerzett és úgy gondolta,belevág,itt az ideje. Kissé viharvert hajóra futotta,de ez nem tartotta vissza,majd fokozatosan felújítja,megszépíti-ez járt a felében. A lényeg,megtette a lépést. Kifutott a nyílt vízre,próbálgatta új szerzeményét,viszont túlságosan egyedül volt.. Így hát egy másodtisztet keresett,de valahogy nem volt az igazi egyik sem.. Folyt..
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(1)

___________________________________________________