Evici73 Blogbejegyzései

Blogok:11



Honnan Tudhatod?

Evici73 - Honnan Tudhatod?
2011-09-14 12:22:22
Honnan tudhatod , hogy akit választasz, aki veled van õ az igazi,érzed?Mindig minden érzésnél , jöhet egy sokkal erösebb , egy sokkal jobb,most azt hiszed, ö az igazi, de eltelik, pár honap , nap , év, elhalványodik az érzés, és ha akkor jön egy uj , a régit fölülmuló, mit teszel?Ha belegondolsz hány embernek mondtad már hogy szereted? ö az igazi, és most mással vagy.Mi az igazi szerelem?
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(2)

___________________________________________________


Sikeres Elsö Randi 10 Szabálya....

Evici73 - Sikeres Elsö Randi 10 Szabálya....
2011-03-22 09:29:07
1. Akárhová is mentek, étterem, bár, kávázó, soha ne rendeld ugyanazt, mint amit a férfi/nõ rendel.Mutasd meg, hgy te is önálló, döntésre képes lény vagy.Ez a késõbbiekben fontos lehet!

2. Próbáljatok olyan helyeken megfordulni, ahol a lehetõ legkisebb eséllyel botlotok bele ismerõsökbe.Egyrészt nagyon ciki, amikor egy ezer éve látott ismerõs leül hozzátok és még csak észre sem veszi, hogy most bizony zavar!

3. Próbáld meg leküzdeni az izgalmadat és beszélsz érthetõen, ne dadogj és ne motyogj a bajszod alatt, hidd el õ is izgul.

4. A pasik nagyon szívesen veszik ha fitogtathatják technikai tudásukat, hiszen ettõl érzik magukat igazán férfinak!Adj neki lehetõséget:)Meséld el neki hogy mi a problémád a porszívóddal vagy tévéddel és hagyd hogy tanácsok ezreivel lásson el:)

5. Ne helyeselj mindenre, amit mond!Nyugodtan mond el a véleményed, hiszen attól különleges a világ, hogy különbözõ embereknek különbözõ véleményük van bizonyos dolgokról.Ne legyél kuka!

6. Ne legyél halvérû!Érdeklõdj utána és mesélj magadról is!Gondoskodj róla, hogy pezsegjen a beszélgetés!Nincs rosszabb a kínos csendnél!

7. Ne félj az érintéstõl!Nyugodtan érintsd meg egy pillanatra a vállát vagy a kezét.

8. Ne állapodjatok meg egy helyen egész nap.Sétáljatok, üljetek be egy fagyira, aztán megint séta, aztán egy üdítõ!Persze azért ne forgasd ki a vagyonából


9. Otthon takaríts ki, hogyha bármilyen okból felugranátok hozzád, akkor ne meneküljön hanyatt homlok a randipartnered:)


10. Búcsúzóul nyugodtan adj egy csókot az arcára és már illanj is el, mint egy mesebeli tündér.Mire magához tér a meglepetéstõl már ott sem vagy……úgyis tudja hol érhet el:)


:):):)
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(0)

___________________________________________________


Igaz Szerelem2

Evici73 - Igaz Szerelem2
2011-03-18 22:51:51
Mottó: „Az élet nem azt jelenti, hogy túléljünk egy vihart, hanem hogy tudjunk táncolni az esõben. „


Zsúfolt reggel volt a rendelõben, amikor 8:30 körül bejött egy bekötött ujjú idõs úr. Rögtön szólt, hogy siet, mert 9 órakor van egy fontos találkozója. Kértem, hogy foglaljon helyet, tudván, hogy eltelik még legalább fél óra, míg az orvos megérkezik. Figyeltem, milyen türelmetlenül nézi percenként az óráját. Idõ közben arra gondoltam, hogy nem lenne rossz, ha levenném a kötést és megnézném, mirõl van szó. A seb nem tûnt olyan súlyosnak… az orvosra várva, eldöntöttem, hogy fertõtlenítem a sebet, és egy kis beszédbe elegyedtem. Megkérdeztem, hogy mennyire fontos a találkozója, és hogy nem szeretné-e mégis megvárni az orvost. Azt válaszolta, hogy feltétlenül az idõsek otthonában kell menjen, ahogyan évek óta teszi, hogy reggelizzen a feleségével. Udvariasan a felesége egészsége felõl érdeklõdtem. Kedvesen, az idõs úr elmesélte, hogy az Alzheimer kóros felesége 7 éve él az idõsek otthonában. Gondolva, hogy a feleség egy tiszta pillanatában esetleg felizgatja magát az õ késése miatt, siettem, hogy kezeljem a sebét, de az idõs úr elmagyarázta, hogy 5 éve már nem ismeri fel… Akkor csodálkozva megkérdeztem: „És ön minden reggel elmegy, hogy együtt reggelizzenek?” Egy édes mosoly, és egy lágy kézsimogatás közben válaszolta: „Az igaz, hogy õ már nem tudja, ki vagyok, de én jól tudom, ki õ.”

Szó nélkül maradtam, és kellemes borzongás futott végig rajtam, miközben néztem a sietõs léptekkel távolodó öreget…
Lenyeltem a könnyeimet, miközben arra gondoltam:

„ Ez a szerelem, ez az, amit az élettõl szeretnék!... Hiszen alapjában véve, ilyen az igazi szerelem?! Nem feltétlenül fizikai, és nem ideálisan romantikus. Szeretni azt jelenti, hogy elfogadjuk azt ami volt, ami van, és azt, ami még nem történt meg. Nem feltétlenül azok a boldog és kiteljesedett személyek, akiknek minden dologból a legjobb van, hanem azok, akik a legjobbat tudják kihozni mindabból, amilyük van… Az élet nem azt jelenti, hogy túléljünk egy vihart, hanem hogy tudjunk táncolni az esõben.

[Olvasd Tovább]
Kommentek:(1)

___________________________________________________


Szép Napok...

Evici73 - Szép Napok...
2010-08-20 20:13:48
Megismertem ezen az oldalon 1 kedves embert,aki megosztotta velem életének piciny részét...volt már nálam kétszer,de most mi mentünk hozzá a gyermekemmel..csodálatos 4 napot töltöttünk együtt,rengeteget nevettünk együtt,a gyermekek is jól érezték magukat , végre olyat éreztem amit régen nem..boldog vagyok:)Egymás mellett ültünk fogta a kezem..éreztem hogy mellettem van ..nönek éreztem magam mellette:)Elkezdödött valami ,és csak rajtunk mulik mi lesz belöle:)Köszönöm az oldal szerkesztöinek hogy megalkották ezt az oldalt :)
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(2)

___________________________________________________


(2)Gondolatok

Evici73 - (2)Gondolatok
2010-08-01 12:33:26
Eltelt már 1 kis idö miota ide regisztráltam,és van olyan is aki kiérdemelte a bizalmamat,van aki igazán jo beszélgetötárs lett.Köszönöm az oldal készitöinek , hogy végre valaki gondolt ránk is(duci lányokra),mosolyt varázsolt arcunkra:)
Senkinek sem biztos a holnapja, sem öregnek, sem fiatalnak. Lehet, hogy ma látod utoljára azokat, akiket szeretsz. Ezért ne várj tovább, tedd meg ma, mert ha sosem jön el a holnap, sajnálni fogod azt a napot, amikor nem jutott idõd egy mosolyra, egy ölelésre, egy csókra, és amikor túlságosan elfoglalt voltál ahhoz, hogy teljesíts egy utolsó kérést. Tartsd magad közelében azokat, akiket szeretsz, mondd a fülükbe, mennyire szükséged van rájuk, szeresd õket és bánj velük jól, jusson idõd arra, hogy azt mondd nekik, "sajnálom", "bocsáss meg", "kérlek", "köszönöm" és mindazokat a szerelmes szavakat, amelyeket ismersz.

Senki sem fog emlékezni rád a titkos gondolataidért. Kérj az Úrtól erõt és bölcsességet, hogy kifejezhesd õket. Mutasd ki barátaidnak és szeretteidnek, mennyire fontosak neked...”

[Olvasd Tovább]
Kommentek:(0)

___________________________________________________


Társkeris Versike:)

Evici73 - Társkeris Versike:)
2010-07-23 18:01:11
Duci csajok társkerije
regisztrálj már épp ideje.
Párra találsz ha akarod,
önmagadat felvállalod.
Duci csajok a legszebbek,
örök szerelmek születnek.
Sok jo barátra lelhetsz itt,
töltsd ki gyorsan a regit. :)
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(1)

___________________________________________________


(2)Csak Ugy...

Evici73 - (2)Csak Ugy...
2010-07-20 15:57:09
Sziasztok nincs is igazán kedvem blogot irni, de hátha lesz belöle valami.Megismerkedtem itt pár emberrel ugy nagyjábol,de hogy itt születnek-e komoly lapcsolatok, hát már nem is tudom.Ma elmentünk családommal fagyizoba,sok tizenéves volt, nevetgéltek, szorakoztak.Majd feltünt egy lány ,aki nem szolt senkihez és hozzá se szolt senki,mikor fagyit kért a többiekkel eggyütt, neki nem adtak, azt mondták a többiek neki, hogy mai napra ki van közösitve.Nem értem miért maradt velük, mikor igy beszéltek vele, azért az emberek tudnak gonoszak lenni, még a barátaikkal is.Az ember társas légy, mégis a társait bántja,érdekesek vagyunk mi emberek.Mi alakitjuk a rosszat amit kapunk,és nem is tudjuk.Mennyivel egyszerübb lenne az élet, ha tényleg szeretnénk felebarátainkat,nem lennének háboruk, gyilkosságok.Senki sem tökéletes és meg kéne tanulnunk elfogadni egymást,eggyütt élni egymással, békében,mert tökéletes ember nincsen, és nem is lesz.
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(1)

___________________________________________________


Gondolatok

Evici73 - Gondolatok
2010-07-19 08:33:04
Ma korán kelltem,ugy szeretem ezeket a reggeli orákat,most kellemesen hüs az idö(végre a nagy meleg után)jo most kimenni, leülni a hintaágyra és csak mélázgatni.Persze ezt fokozhatnánk mondjuk egy kedves fiuval ,aki fogja a kezem és eggyütt hallgasuk a reggeli hangokat:)tökéletes reggel:)Rájöttem, hogy nem is egyszerü ez a társkeresösdi,vagy csak én vagyok türelmetlen és nehezen tudom kivárni azt az emberkét aki boldog lehet mellettem.De olyan jo lenne már esténként odabujni valakihez,átbeszélni a napi dolgokat, vagy csak ülni egymás mellett egy ilyen reggelen,egy szép éjszaka után:)
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(0)

___________________________________________________


Álomesküvö

Evici73 - Álomesküvö
2010-07-16 19:15:50
Tegnap az aktivban, bemutaták Fekete Dávid esküvöjét.Szerintem minden lány ilyen esküvöre vágyik,nagyon szépek voltak és olyan kis szerelmesek:)Remélem sokáig boldogok lesznek, ha te iis megszeretnég nézni ezzen a linken megteheted:)
http://tv2.hu/aktiv_extra_vagatlan/video/ezt-nezd-meg-fekete-david-eskuvojenek-legmeghatobb-pillanatai*comments
:)
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(4)

___________________________________________________


Meleg Napok

Evici73 - Meleg Napok
2010-07-14 20:10:41
Holnap végre 1 iciri piciri szabadnap lesz:)de utána hétvégén is robot,bár én szeretem a munkám:)idös embereknél vagyok gondozónö,ápolónö, mikor mit kell csinálni.Azt hiszem ök is kedvelnek,gondolom remélem..:)Nagyon meleg volt ma is szegényekre, kivittük öket kicsit a hüvösben,de már ott is elviselhetetlen a höség.Sokszor olyanok mint a gyermekek,és zavarban is vannak olykor a nénikék, mikor egy egy öregur visszafogott udvarlásba kezd:)Sajnos egyre több a demens köztük, nem igazán tudják mi történik körülötük,de velük is lehet kommunikálni.Szoval szeretem a munkám:)
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(0)

___________________________________________________


Ujabb Nekifutás:)

Evici73 - Ujabb Nekifutás:)
2010-07-13 16:33:27
UJABB NEKIFUTÁS A BLOGNAK AZ ELSÖ NEM TUDOM HOVA LETT:))) UGYE A JÁRTASSÁG HI HI_:)váltás kisbetüre::)szoval reményekkel indulva erre a társkeresöre, bár ki tudja mi a vége:)mindennap megkukk , mi jött mi történt :) a kedves leveleknél mosoly:)) a furiknál csak nézés elöre:)meleg van, és ilyenkor legjobb blogot irni, egy kis hideg ásványviz mellet,amit nagysikerüen kiöntöttem az asztalra:) egér és bilengyüzett gyorsan felkapni, de közbe másik kézzel törölni nehogy a gépbe is folyon:))Amüvelet sikerült, csak én maradtam szomjas de sebaj ezt ujra eljátszuk:)
[Olvasd Tovább]
Kommentek:(0)

___________________________________________________